Våre Kurs

Du kan nyte både vinter og sommer

Skolen

Om Oslo Kiteskole

Velkommen til skolen vår!

Oslo kiteskole ble etablert i 2009 og har siden den tid hatt mange fornøyde kursdeltagere. Vårt mål er at våre kursdeltagere skal ha det gøy og lære mest mulig i løpet av et kitekurs, slik at de fort kan bli selvstendige kitere.

Vi fokuserer på sikkerhet og selvstendighet og vi har noen av de mest erfarene instruktørene i Norge, som hjelper deg med å lære trygt og raskt.

Oslo kiteskole driver med kitekurs hele året, på snø og på vann.

Velg oss

Hvorfor Oslokiteskole?

Hvorfor velg oss?

Visjonen til Oslo kiteskole er å gi studentene det beste kitekurset i hele Norge. Vi har alltid en instruktør tilgjengelig i våre klasser når deltakerne krever det. Hos oss kan du benytte deg av timer med kurs i sin helhet, uten nødvendige pauser.

På våre kurs får du muligheten til å lære med forskjellige typer kiter. Vi har både tube- og foilkiter og du får muligheten til å øve dine kiteferdigheter med begge.

Oslo kiteskole har gitt kitekurs til mange tusen studenter over mange år. Vi har instruktører med god erfaring i både kitesurfing og snøkiting.

Alle våre instruktører har tatt IKO sertifisering (International Kiteboarding organisasjon). Vår skole kontrollerer alltid alt utstyr godt, slik at det alltid er i god stand og tilgjengelig når du skal bruke det.

Våre Kurs

Bli kjent med våre kurs

Lær kiting om sommeren og om vinteren: Oslo kiteskole gir kitekurs hele året, både i sommer- og vintersesongen

Kitekurs på Hardangervidda - Vinterkurs

Vi holder våre vinterkurs på Hardangervidda. Hardangervidda er et mekka for snøkiting på grunn av sine store vidder, snødekte innsjøer og meget stabile vindforhold. Kitere fra hele verden kommer hit for å kite og å oppleve hardangerviddas kiteparadis.

Meld på vinterkurs

Kitekurs ved Larkollen - Sommerkurs

Å finne en strand med store, øde strender og stabil vind er ingen lett oppgave i Norge, men Oslo kiteskole lette og fant! Sletterøyene med sine flate gressletter, sandstrender og optimal vind er et perfekt sted for kitesurfing.

Meld på sommerkurs
Scroll To Top